På svenska
Tiedote

Tekojen tori -kampanja palkitsee Suomen parasta julkista työtä

Mitkä ovat Suomen innostavimmat työpaikat kunta-alalta ja hyvinvointialueilta? Missä on paras pöhinä ja kehittämisinto? Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja alan pääsopijajärjestöt kannustavat jälleen kunta- ja hyvinvointialalla työskenteleviä jakamaan kehittämistekojaan Tekojen torille 9.9. ja 13.10. välisenä aikana.

Jaa ideasi Tejoken torilla. #TekojenTori.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki kunta- ja hyvinvointialuetyön kehittäjät kertomalla oman työpaikkansa toimintatapojen ja palvelujen uudistamisesta. Palkittavia kehittämistekoja juhlitaan Tärkeissä töissä -gaalassa 3.12.2024.   

– Tarvitsemme negatiivisten uutisten sijaan positiivisia näkymiä kunnista ja hyvinvointialueilta. Yksi tapa tuoda esille julkisen työn arvoa ja merkityksellisyyttä on nostaa kehittämis- ja uudistamistyö laajasti näkyviin ja palkita niitä työyhteisöjä, jotka haasteidenkin keskellä kehittävät työtään ja parempia palveluja jokaiselle meistä , kertoo työelämän kehittämisen asiantuntija Anna-Mari Jaanu.

Mukana jo 1315 tekoa ja 150 organisaatiota

Vuoden 2023 gaalassa palkittiin yhteensä 56 erilaista kehittämistekoa kunnista ja hyvinvointialueilta. Tekojen torilla on nyt yhteensä 1315 kehittämistekoa 150:sta kunta- tai hyvinvointialan organisaatiosta.   

– Kannustamme työyhteisöjä ja organisaatioita jakamaan uusia ratkaisuja ja toimintamalleja kunta- ja hyvinvointialan työstä ja palveluista Tekojen torille. Kertomalla kehittämisteoista voi auttaa toisia työyhteisöjä uudistumaan ja saada julkisuutta oman työpaikan kehittämistyölle, sanoo Anna-Mari Jaanu.   

Innostavimmat kehittämisteot eri ammattialoilta ja teemoista palkitaan Tärkeissä töissä -gaalassa Helsingissä 3.12.2024. Mukana kisassa ovat kaikki 13.10.2024 mennessä Tekojen torille kirjatut teot.

Kun ajat ovat haastavat, tarvitaan hyviä tekoja. Tavataan Tekojen torilla!

Tekojen tori -portaali on osa työelämän kehittämisen Tärkeissä töissä -kokonaisuutta. Sitä tuottavat Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT ja kunta-alan pääsopijajärjestöt eli Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKO, Julkisen alan unioni JAU ja Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry.

Muualla verkossa

#TärkeissäTöissä #TekojenTori

Anna-Mari Jaanu

työelämän kehittämisen asiantuntija
Puhelin:
+358 9 771 2727
Matkapuhelin:
+358 50 572 4620
Sähköposti:
Anna-Mari.Jaanu@kt.fi
Organisaatio:
Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT
Tehtävät:
  • Tärkeissä töissä - työelämän kehittämisen kokonaisuus
  • Tekojen tori ja kehittämistekojen palkitseminen