Uutinen

KT:n monipuoliset koulutukset tukevat työnantajaosaamista

Tule mukaan KT:n koulutuksiin! Koulutustarjonta on julkaistu ensi kertaa sekä syksyksi että kevääksi. Syksyn koulutuksiin voit ilmoittautua saman tien, kevään koulutusten ilmoittautuminen avautuu elokuussa. Luvassa on 77 koulutusta, joista suurin osa on webinaareja.

Neuvottelupöydän ääreessä tehdään laskelmia. Kuva: Eeva Anundi

KT tarjoaa jäsenyhteisöilleen monipuolista koulutusta ja tapahtumia työnantajaosaamisen tueksi. Kouluttajat ovat pääosin KT:n omia asiantuntijoita. 

Koulutusten teemat ovat monipuolisia. Voit perehtyä työ- ja virkaehtosopimusten soveltamiseen, palvelussuhdekysymyksiin ja työelämään liittyvään lainsäädäntöön. KT tukee koulutuksillaan myös johtamista, esihenkilötyötä ja työelämän kehittämistä.

Koulutukset on tarkoitettu työnantajan edustajille kunnissa ja kuntayhtymissä, hyvinvointialueilla ja hyvinvointiyhtymissä sekä yrityksissä. Niistä hyötyvät etenkin henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijat, esihenkilöt ja johto, mutta koulutukset palvelevat myös muita toimialoja.

Ilmoittaudu koulutuksiin Linja-tunnuksilla

Ilmoittaudu koulutuksiin KT:n verkkosivuilla henkilökohtaisilla Linja-tunnuksilla. Löydät ilmoittautumislinkin kunkin koulutuksen sivulta.

Linja-verkkopalvelusta pääset näkemään myös koulutuksen esitysmateriaalin ja mahdolliset tallenteet.

Webinaarit ovat maksuttomia. Lähikoulutuksissa on osallistumismaksu, joka kattaa järjestämiskustannukset.

Tutustu KT:n verkkosivuilla koko koulutussuunnitelmaan.

Koulutukset ja tapahtumat -sivulta löydät kaikki koulutukset, joihin voit ilmoittautua jo nyt. Voit myös tutustua tarkemmin koulutusten sisältöön.

Mietitkö koulutusten käytännön asioita? Lue lisää koulutusten käytännöistä.

Tervetuloa oppimaan uutta ja syventämään osaamista KT:n koulutuksiin!