Uutinen

KT hakee toimitusjohtajaa

Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle etsimme nyt uutta vaikuttajaa ja vastuunkantajaa kehittämään keskusjärjestömme toimintaa ja johtamaan strategista edunvalvontaa. 
 

Avoin työpaikka KT:ssa

Toimitusjohtajana saat ainutlaatuisen vaikutusmahdollisuuden Suomen työmarkkinajärjestelmän ytimessä. Tehtävässäsi johdat KT:n toimintaa ja strategian toteutusta, varmistaen samalla lain mukaisten tehtävien täytäntöönpanon. Toimit keskeisessä roolissa KT:n toimiston asiantuntijoiden ja johtoryhmän johtamisessa sekä esittelijänä ja valmistelijana KT:n hallinnon kokouksissa. Vastuullasi on myös sujuvan vuorovaikutuksen ylläpitäminen hallinnon ja toimiston välillä.

Toimitusjohtajana vastaat KT:n valtakunnallisesta edunvalvonnasta ja neuvottelutoiminnasta ja johdat pääneuvotteluryhmää. Osallistut aktiivisesti työmarkkinakeskusjärjestöjen johto- ja neuvottelutyöhön sekä työmarkkinajärjestöjen hallinnoimien organisaatioiden hallintoon. Lisäksi vastaat KT:n sidosryhmäsuhteista ja edistät yhteiskunnallista vaikuttamista muun muassa hallituksen, ministeriöiden, puolueiden, työmarkkinajärjestöjen, median ja KT:n jäsenyhteisöjen suuntaan. Työssäsi pääset aidosti vaikuttamaan Suomen julkisten palvelujen kehitykseen.

Etsimme johtajaa, jolla on vahvaa kokemusta johtamisesta ja strategisesta päätöksenteosta. Sinulla on erinomaiset neuvottelutaidot ja kyky hallita vaativia tilanteita sekä sovitella eri osapuolten intressejä. Osaat toimia tehokkaasti paineen alla ja tunnet hyvin työmarkkinajärjestelmän sekä julkisen sektorin toimintaympäristön, erityisesti kuntien ja hyvinvointialueiden sekä niiden määräysvallassa olevien yhteisöjen osalta. Laajat verkostot sekä kyky luoda ja ylläpitää uusia yhteyksiä ovat niin ikään keskeisiä vahvuuksiasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta lisäksi kokemusta mediayhteistyöstä sekä erinomaisia esiintymis- ja viestintätaitoja. Kielelliset valmiudet kansainvälisen yhteistyön toteuttamiseksi ja soveltuva ylempi korkeakoulututkinto täydentävät osaamistasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden toimia Suomen työmarkkinajärjestelmän keskeisessä roolissa ja johtaa maan suurimpien työnantajien valtakunnallista edunvalvontaa. Tarjoamme myös kilpailukykyiset työsuhde-ehdot sekä erinomaiset mahdollisuudet tehdä merkittävää yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Jos koet, että sinulla on näkemyksellisyyttä ja osaamista johtaa KT:ta tulevaisuudessa, odotamme innolla hakemustasi. Hae tehtävään Mercuri Urvalin verkkosivujen kautta (viite FI-18258), viimeistään torstaina 3.10.2024.

Lisätietoja tehtävästä antavat KT:n hallituksen puheenjohtaja Ari Korhonen, puh. 044 7971550, sekä Mercuri Urvalin seniorikonsultti Jari Stenvall, puh. 050 596 5366.

Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT on Suomen suurimpien työnantajien puolestapuhuja ja vaikuttaja. KT vastaa kunta- ja hyvinvointialan työ- ja virkaehtosopimusten neuvotteluista ja sen solmimien sopimusten piirissä on noin puoli miljoonaa palkansaajaa. Työmarkkinakeskusjärjestönä KT osallistuu aktiivisesti yli sadan työmarkkinajärjestöjen organisaation ja työryhmän toimintaan.